Aliesje's Wijsje

DE DOELEN | ROTTERDAM | 11 NOVEMBER 2016 | 19:00

Denk je dat je alles in Rotterdam Centrum wel eens hebt gezien? Think again!

Op vrijdagavond 11 november nemen de gidsen van Aliesje’s Wijsje je mee op ontdekkingstocht door hartje Roffa. Je komt langs typisch Rotterdamse iconen en op verborgen plekken waar je normaal nooit zou komen. En Aliesje verrast je natuurlijk op alle locaties weer met mooie optredens!

Alysia: “Jullie zijn fantastisch! Wat was het een geweldig feestje afgelopen vrijdag. Ik had me geen fijnere avond kunnen wensen. Van de kou trokken jullie je niets aan, integendeel. Misschien kwam dat ook wel door de mooie acts en locaties. De helden van de avond zijn mijn lieve gidsen en locatiemanagers. Zonder deze kanjers was er geen Aliesje´s Wijsje geweest. You guys rock! Met jullie dansen op het podium van de Grote Zaal van de Doelen was de zogenaamde cerise sur le gâteau. Ik heb nog spierpijn. Heel veel plezier met het bekijken van de foto’s en bedankt voor een on-ver-ge-te-lij-ke avond! Bisous bisous, Alysia

Locaties:
Over Aliesje

Alysia heeft de stoute schoenen aan getrokken en gaat haar eerste Wijsje organiseren, spannend! Het is voor haar het uitgelezen moment, omdat ze ook een switch in banen maakt en afscheid neemt van De Doelen, tevens de start- en eindlocatie van haar Wijsje. Alysia heeft voor een extra uitdaging gekozen door hartje Roffa te kiezen en juist in dit bekende gebied de onbekende plekken te vinden. Respect! Maar we weten zeker dat dit haar gaat lukken.

Details

Datum: 11 november
Verzamellocatie: de Doelen, ingang Eduard Flipse Zaal
Adres: Karel Doormanstraat 223, Rotterdam
Verzamelen: 19:00, we vertrekken om 19:30 sharp
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur