Elma's Wijsje

SCHELTEMA | LEIDEN | 2 FEBRUARI | 19:30

Op vrijdag 2 februari 2018 is het tijd voor het tweede Wijsje in Leiden: Elma’s Wijsje. Het wordt een culturele en muzikale ontdekkingstocht door het centrum van de stad. Elma nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in de omgeving waarin zij de afgelopen drie jaren heeft rondgehuppeld, en nog steeds doet. Laat je verrassen door de verschillende locaties en laat je inspireren door de mensen om je heen. Elma daagt je uit om met nieuwe ogen naar de buurt en de mensen om je heen te komen kijken, luisteren en wie weet zelfs wel te ruiken..  

Laat je leiden door Leiden!  

De avond start om 19:30 uur in Scheltema. Laat je door een gids langs vijf verschillende locaties leiden, waarbij je op elke locatie een act gaat bewonderen. Rond 23:00 uur zullen alle gidsen zich weer verzamelen bij Scheltema en zal de avond feestelijk worden afgesloten. Dansschoenen zijn verplicht!

Over Elma

Dit nieuwsgierige aagje woont nu al bijna vier jaar in Leiden. Een kleine, maar fijne gezellige studentenstad met vele muzikale en culturele activiteiten. Maar je moet ze wel weten te vinden! Nu houdt Elma wel van zoektochten en puzzelstukjes leggen.. maar ook het inspireren van anderen is iets wat haar bloed sneller doet laten stromen. Als je deze aspecten samenvoegt, kom je terecht bij het organiseren van een eigen Wijsje! Elma daagt je uit om samen met een gids langs verrassende locaties in Leiden te gaan, te genieten van verschillende acts en ontmoetingen aan te gaan. Kom Leiden ontdekken vanuit een ander perspectief: Elma’s perspectief!

Details

Datum: 2 februari
Verzamellocatie: Scheltema
Adres: Marktsteeg 1, Leiden
Verzamelen: 19:30
Tickets: €12,50 earlybird, €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur