Esther's Wijsje [uitverkocht]

DE GROTE PYR | DEN HAAG | 10 DECEMBER 2016 | 19:30

Op zaterdag 10 december opent de Grote Pyr haar deuren voor Esther’s Wijsje!

De Grote Pyr is een intrigerend en inspirerend gebouw, vol verborgen plekken en vermaak. Een perfecte locatie voor een Wijsje waar opzwepende gitaren de kelders verwarmen, Bach het poortgebouw betovert en in stilte een speeldoosje de tangozaal verovert. Laat je verrassen en ga mee op deze ontdekkingstocht! Zien we je daar?

Esther’s Wijsje is uitverkocht! Heb je geen kaartje weten te bemachtigen? Scroll dan even naar onderen op deze pagina en meld je aan voor onze mail updates. Dan weet je zeker dat je er een volgende keer op tijd bij bent. Tot dan!

Esther: “Ik sta nog helemaal na te stuiteren. Superleuk om een klassiek Wijsje in zo een betoverend gebouw te organiseren. En ook dat we dit feestje met zoveel vluchtelingen uit de buurt hebben kunnen vieren!”

Foto’s: Wouter Vellekoop

Artiesten:
Locatie:
Over Esther

Esther is gefascineerd door de Grote Pyr, een pand met veel verborgen hoeken en kamers waar nog zoveel te ontdekken valt. Daarom gaat ze haar allereerste Wijsje op deze plek organiseren. Haar smaak in muziek en cultuur is heel divers en zal je vooral op verschillende manieren betoveren. Heb je nog vragen voor Esther of wil je meehelpen om dit Wijsje tot iets heel moois te maken? Mail haar dan even via ep.geradts@pzh.nl.

Details

Datum: 10 december
Verzamellocatie: de Grote Pyr
Adres: Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag
Verzamelen: 19:30
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur