Gideon's Wijsje

KASSERIE OCK | DEN HAAG | 13 NOVEMBER 2016 | 13:00

Een Wijsje in het oude Haagse tuindersdorp Loosduinen, valt daar wel iets te ontdekken? Jazeker, Gideon staat te popelen om je dit stuk van Den Haag te laten zien!

De gidsen van Gideon’s Wijsje nemen je mee langs de mooiste plekjes in de natuur en in de stad. En op elke locatie word je – zoals je van Wijsje gewend bent – verrast met een nieuw muzikaal of cultureel optreden. De perfecte zondagmiddag dus!

Gideon: “Lieve mensen! Mag ik jullie allemaal, stuk voor stuk, ongelofelijk bedanken? Dankzij jullie was Gideon’s Wijsje een onvergetelijke ervaring! Wat een geweldige optredens, zoveel enthousiasme bij de locaties en zoveel liefde bij de gidsen. Ik heb dit uiteraard niet kunnen doen zonder de hulp van de organisatie en inzet van vrijwilligers. En tot slot een groot dankjewel aan het ontzettend leuke publiek. Hulde dat jullie het koude en grijze weer wilde trotseren. Applausje voor jullie allemaal! Veel plezier bij het terug kijken van de foto’s!”

Foto’s: Wouter Vellekoop

Over Gideon

Gideon omschrijft zichzelf als voormalig langstudeerder, privékok voor een Italiaanse carrièrevrouw, programmeur bij Westerpop, belangeloos ambassadeur voor de Beebox, most wanted reservekeeper, fan van Oerol en Project coördinator bij Haags Pop Centrum. En daar zie je het al, hij is bij best veel evenementen in de Haagse muziekscene betrokken. Ben je benieuwd naar wat Gideon gaat programmeren als hij met zijn eigen Wijsje helemaal de vrije hand krijgt? Wij wel, want die mooie optredens en bijzondere locaties weet hij zeker weten wel te vinden!

Details

Datum: 13 november
Verzamellocatie: Kasserie OCK
Adres: Monsterseweg 4, Den Haag.
Verzamelen: 13:00
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur