Iris' Wijsje

PARADOX | TILBURG | 22 JUNI 2017 | 19:30

Op 22 juni 2017 neemt Iris’ Wijsje je voor het eerst mee langs de verborgen schatten in het centrum van Tilburg. Ook degene die Tilburg denkt te kennen zal zich verwonderen over de vele verscholen pareltjes van de stad. Op bijzondere locaties waar anders nooit een optreden zal plaatsvinden, presenteren zich onverwachte verrassende acts zoals muziek, dans, theater en poëzie.

In Jazz podium Paradox, een stukje van Tilburgs unieke cultuurlandschap, is er een toepasselijk spetterend eindfeest. Deze nieuwe, unieke ervaring is anders dan alle andere en belooft onvergetelijk te worden voor een ieder die Tilburg lief is of juist onbekend.

Foto’s door Ammar Kh Photography en vwahumaine fotografie.

Artiesten
Over Iris

Iris is songwriter en zangeres. Ze kwam na vele omzwervingen in 2003 per toeval terecht in Tilburg. Inmiddels is de stad een echte thuishaven geworden voor de muzikante en wil ze de liefde voor deze plek graag delen met jullie. Naast muziek maken is Iris een actieve vrijwilliger en eentje waar Tilburg trots op mag zijn. Wil je helpen bij de uitvoering van het allereerste Tilburgse Wijsje op 22 juni? Je kunt Iris mailen op: iris.siemons@gmail.com.

Details

Datum: 22 juni
Verzamellocatie: PaRaDoX
Adres: Telegraafstraat 62, Tilburg
Verzamelen: 19.30
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur