SAM's Wijsje [UITVERKOCHT]

PATRONAAT | HAARLEM | 8 JUNI 2017 | 19:30

Yes, de Wijsjes komen naar Haarlem met SAM’s Wijsje als primeur!

In Rotterdam en Den Haag is Wijsje al een bekend begrip, dus het is hoog tijd dat we het eerste Wijsje in Haarlem organiseren. Een Wijsje is een minifestival: het is voor een select gezelschap, er hangt altijd een relaxte sfeer en niemand weet wat er gaat gebeuren, avontuur dus!

Het enige dat we je kunnen vertellen over SAM’s Wijsje is dat je op ontdekkingstocht gaat door Haarlem onder leiding van een gids. En dat je op plekken gaat komen waar je anders nooit naar binnen zou gaan. Op deze gekke plekken staan compleet verschillende acts geprogrammeerd. En dat alles in een hele intieme setting, oog in oog met de artiest. Singer songwriters, heavy metal rockers, spoken word magiërs, klassieke ballerina’s, trompettisten, cabaretiers, kunstzinnige toestanden, you name it! Allemaal in de smaak van wie het organiseert.

Ja, en wie organiseert SAM’s Wijsje eigenlijk?

Dat zijn Suzanne, Annemarie en Marloes, ofwel SAM. Alledrie met een een hele eigen smaak, dus één ding weet je zeker bij dit Wijsje: het wordt een heel divers programma! We zoeken acts en locaties voor je uit die je betoveren, laten dansen, aan het denken zetten en laten lachen. Als dat is gelukt, is ons Wijsje geslaagd!

Zou leuk zijn om je daar te zien! 🙂

Er zijn trouwens maar 150 kaartjes, dus wees er snel bij!

Tickets:
Early birds: € 12,50 [UITVERKOCHT]
Late vogels: € 15,- [UITVERKOCHT]

Mocht je zelf misschien wel eens Wijsje willen organiseren, mail dan naar annemarie@wijsje.com en dan kijken we of we nog ruimte voor je kunnen maken zodat je erbij kunt zijn!

Over SAM

Suzanne, Annemarie en Marloes (SAM) houden alledrie van Haarlem en vinden het hoog tijd worden dat het eerste Wijsje in Haarlem wordt georganiseerd. Een ding weet je zeker met dit Wijsje, dat wordt een divers programma! Heb je nog vragen voor de dames of wil je meehelpen om dit Wijsje tot iets heel moois te maken? Mail Annemarie dan even via annemarieappelman@gmail.com.

SAM's Wijsje - Haarlem

Details

Datum: 8 juni
Verzamellocatie: Patronaat
Adres: Zijlsingel 2, Haarlem
Verzamelen: 19.30
Vertrek: 20.00
Tickets: €15,- [UITVERKOCHT]