Zoë's Wijsje

GEMAAL OP ZUID | AFRIKAANDERWIJK | 24 FEBRUARI | 13:00

24 februari is het zover, een nieuw Wijsje in de Afrikaanderwijk!

Na Arend’s Wijsje in de Afrikaanderwijk zal Wijsje ditmaal het samen met Zoë van Niffo een middag organiseren waarvoor zij de inspiratiebron is. Tijdens Zoë’s Wijsje zal er samengewerkt worden met verschillende ondernemers uit de wijk zelf, de studenten van Niffo én twee studenten van de Willem de Koning.

Om 13:00 verzamelen we bij het Gemaal om samen op pad te gaan en eindigen we later op de middag (rond 17.00) bij Raaf waar we samen afsluiten met een drankje en lekkere hapjes uit de wijk.

Omdat we het voor iedereen mogelijk willen maken om met dit Wijsje mee te lopen, zijn er voor buurtbewoners tickets van €3 te halen bij Niffo!

Over Zoë

Zoë Cochia woont al 12 jaar in Feyenoord waarvan 10 jaar in de Afrikaanderwijk. Hoewel zij ooit in Roemenië geboren is, wordt ze ondertussen de moeder van Zuid genoemd. Op de Pretorialaan van de Afrikaanderwijk is zij dagelijks te vinden in NIFFO, een galerie die veel meer is dan alleen wat schilderijen aan de muur. Met NIFFO wil zij door middel van kunst, jongeren inspireren om meer uit henzelf te halen. Want, “ze kunnen altijd meer dan ze denken” volgens Zoë. Iedereen is gelijk in NIFFO en dat is een boodschap die Zoë haar jongeren op het hart drukt.

Samen met de jongeren van NIFFO én Wijsje wil Zoë dit evenement organiseren om deze gelijkheid nog meer te benadrukken. Ze wil haar jongeren laten zien hoe het is om iets te organiseren, de buurtbewoners laten zien hoe mooi hun wijk is en de bezoekers van buitenaf overtuigen van de gezelligheid van de Afrikaanderwijk.

Details

Datum: 24 februari
Verzamellocatie: Gemaal op Zuid
Adres: Pretorialaan 141, Afrikaanderwijk
Verzamelen: 13:00
Tickets: €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur (buurttickets van €3 zijn bij Niffo te koop voor buurtbewoners)